NIEUWE WATERZUIVERING»

Gepubliceerd op 04-05-2018

MAASWATER GAAT EEN NIEUWE WATERZUIVERING BOUWEN VOOR EEN GROTE MATRASSEN FABRIKANT, DIE MEER FLEXIBILITEIT EN ZEER GOEDE WATERKWALITEIT BIEDT.

 

Maaswater heeft een opdracht gekregen, door een slimme en doordachte oplossing te bieden. De nieuwe waterzuivering geeft meer flexibiliteit en zeer goede waterkwaliteit. Tegelijkertijd nemen de kosten voor chemie af en wordt de bediening eenvoudiger door verregaande automatisering.

Deze matrassen fabrikant moet snel kunnen reageren op de vraag uit de markt en gebruikt verschillende grondstoffen welke in de bestaande waterzuivering voor problemen zorgden. Problemen die onoplosbaar leken en zorgden voor hoge kosten en overschrijdingen op het te lozen water.

Maaswater heeft een grondige probleem analyse gemaakt en de mogelijke oplossingen uitgebreid getest. Door intensieve begeleiding is een oplossing gevonden die flexibel en toekomst bestendig is. Daarom heeft onze opdrachtgever besloten de waterzuivering te laten herbouwen. In het nieuwe concept zijn ingrijpende veranderingen in het proces nodig en wordt tegelijkertijd gebruik gemaakt van een aantal nog prima functionerende componenten.

Maaswater zal aansluitend aan de bouw, nog 5 jaar het onderhoud, de chemie leveranties en de procesbewaking op zich nemen.

Geïnteresseerd, neem contact op en vraag om een rondleiding: info@maaswater.eu

nathan-dumlao-kDxqbAvEBwI-unsplash-1700228003.jpg